Les mer
I restauranten kan du oppleve en kulinarisk reise gjennom Hardanger.
Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, noe som gjenspeiles i kjærligheten til rettene som serveres på Hardanger House.
I vår restaurant serveres det vanligvis en fastsatt 3-retters meny kl 19:00 til 745 kroner per person. Fra mai til oktober er servering på forespørsel og tilgjengelighet.
Ikke-boende gjester kan forhøre seg om reservasjon minst 1 til 2 dager i forveien.
Vi har kapasitet til 40 personer i restauranten vår for selskapsbookinger, og konferansefasiliteter for ca 22 personer.
Disse 3 menyene rullerer ut ifra tilgjengelighet fra lokale produsenter.
**Grønnsaker og hoved råvarer kan variere basert på tilgjengelighet og belegg på hotellet. Basert på tett samarbeid med våre leverandører vil også sammensetningen av menyen kunne endres når sesongene nærmer seg.
I tillegg til gastronomiske opplevelser tilbyr vi også matkurs, der du kan få innblikk i tilberedning og presentasjon av lokal mat, kombinert med tilhørende drikke.
Matkursene kan gi deg kjennskap til hemmeligheter fra Hardanger som du kanskje ikke visste om, og som du kan ta med deg hjem.
Interessert? Kontakt oss