Smaken av Hardanger

Kulinarisk opplevelse

I restauranten kan du oppleve en kulinarisk reise gjennom Hardanger.

Vi er stolte av vårt samarbeid med lokale mat- og drikkeprodusenter, noe som gjenspeiles i kjærligheten til rettene som serveres på Hardanger House.

Velkommen til vår restaurant

I vår restaurant serveres det vanligvis en fastsatt 3-retters meny kl 19:00 til 745 kroner per person. Fra mai til oktober er servering på forespørsel og tilgjengelighet.

Ikke-boende gjester kan forhøre seg om reservasjon minst 1 til 2 dager i forveien.

Vi har kapasitet til 40 personer i restauranten vår for selskapsbookinger, og konferansefasiliteter for ca 22 personer.

Menyer Hardanger House 2024

Våre 3-retters menyer

Disse 3 menyene rullerer ut ifra tilgjengelighet fra lokale produsenter.

Meny 1

  • Fjellaure med brokkoli i variasjon og aromatisk kefir.
  • Lokal hjort servert med pastinakk fra Hauane gard, sopp og grønnkålchips, hjortesjysaus med tyttebær.
  • Tindvedbær, kvit sjokolade, basilikum.

Meny 2

  • Kamskjell med blomkål og eplesalsa.
  • Andebryst med gulrot, beter, jordskokkchips og portvinsglace.
  • Bringebærterte med brunostkrem.

Meny 3

  • Skalldyrsuppe med sjøkreps og syltet fennikelservert med brød og piska smør
  • Ovnsbakt kvit fisk med sommerkål, sjølvplukka ramsløk, vårneper og eplecidersmørsaus
  • Eplekake med vaniljeis fra Dolcevidda i Eidfjord

**Grønnsaker og hoved råvarer kan variere basert på tilgjengelighet og belegg på hotellet. Basert på tett samarbeid med våre leverandører vil også sammensetningen av menyen kunne endres når sesongene nærmer seg.

Matkurs

I tillegg til gastronomiske opplevelser tilbyr vi også matkurs, der du kan få innblikk i tilberedning og presentasjon av lokal mat, kombinert med tilhørende drikke.

Matkursene kan gi deg kjennskap til hemmeligheter fra Hardanger som du kanskje ikke visste om, og som du kan ta med deg hjem.

Nettsiden er designet og utviklet av cure